Thursday, December 11, 2008

Ke-busy-an Yang Melampau...

Kepada pengunjung-pengunjung jowoencem.blogspot, harap maaf sebab tak dapat update blog dengan entry-entry baru...

Bukan taknak update cuma tak ada masa... walaupun cuti, tapi memang tak ada masa. Masa yang ada pun cukup untuk waktu rehat.

Jadi jangan bersedih atau berdukacita jika diri ini tidak mengeluarkan entry yang baru.

Kepada semua warga pelajar UiTM (dihati ku) good luck for your result last semester n kalau panjang umur kita jumpa semester depan. Insya Allah.

Wah ucapan ala-ala educated person lagi. Lantak lah...
Kalau ada orang-orang yang berkaitan dengan DBP jangan saman saya pasal title kat atas tu plak... Ni dah malas tahap mega punya. Well, nantikan banner blog ni yang baru sempena Hari natal & tahun baru...

5 comments:

hans said...

Wah ucapan ala-ala educated person lagi.

hans said...
aku rasa ucapan ko macam orang nak pergi jauh jer...hahahah

Aliya Azmi said...

peh mmg kalah seorang menteri.

Anonymous said...

memang ko yg seorang yg busy...kwn ko yg sorang tue pun ko jrg contact...petah lg jumpe...wahaha

Anonymous said...

monyet tue special guest kt umah ko kan?

aden said...

nak bg ucapan ke nak raih undi.haha xmarah en jowo.