Sunday, December 21, 2008

Alahai Anet & Abby

Terkejut beruk aku bila melihat si Anet muncul dalam Melodi. Terus aku sms bebudak aku bagitahu diorang yang Anet muncul di TV. Tapi malangnya aku yang lambat. Si Hanis dah tahu dulu. Mana tak nye... dua minggu aku duduk kat kampus macam katak bawak tempurung.

Si Hanis siap balas sms kata dia dah bosan tengok muka Anet dekat paper menyatakan kontroversi dia dengan Abby Abadi. Tapi bila Anet masuk TV aku tak kisah sangat sebab dia memang dah start dengan modelling then baru masuk jadi student grafik.

Lantak dia lah. Aku pun bukan rapat sangat dengan dia. Dia masuk iklan ais krim, iklan perkakas dapur pun aku tak hairan.

Kalau dia tak kenal aku lagi pun tak kisah sangat.

5 comments:

Aliya Azmi said...

aiyoh ali. sentap. LOL.

hans said...

haih ali
macam sentap dgn anet jer
jgn risau
tunggu aku plak jadi pelakon
hahaha

DicKiE aDaMs said...

hai.. cm sentap je ayat2 terakhir tu? haha

scandal lama ke ali? hahaha

JOWO said...

buat aper aku nak sentap...
lantak dia la.
dapat belajar tak nak belajar pandai-pandai, biarlah dia tentukan hidup dia.
tapi nak tau satu cerita tak...
member aku penah marah dia kaw-kaw kat padang kawad.
bila ingatkan balik rasa nak gelak pulak.

hans said...

aku xpuas hati dgn jawapan nih...
nih mesti anet hutang ko apa2 nih..
pastu dia lupa bayar
hahahhaa