Thursday, May 14, 2009

Kisah Disebalik "Lepas Kareoke"

Huhuhu... Insiden yang begitu menjijikkan dan menggelikan. Tapi kadang fikir balik kelakar la pulak. Bodoh betul la cina tu. Bengong nak mampus.

Alkisahnya begini...

Hari Ahad 10 Mei 2009. Alit nak merelease tension so dia ajaklah housemate and member dia (budak UM) pergi kareoke dekat MelakaRaya. Lepas puas melalak dengan beberapa buah lagu, kitong ber-5 pun pergilah minum dengan Jalan Laksamana.

Dah duduk ni... Akak tu pun amik order. Dah habis amik order orang jual otak-otak pulak datang. Tapi kesian la... Aku teringin nak makan, tapi lepas bukak otak-otak tu isinya kecik, sikit nak mampos. And warnanya tak menarik. Si Fizi test la sikit. Buat macam food tester!!!

"Tak sedap"

"Bungkus jer balik. Buat bodoh jer"

Begitulah... maka aku pun membungkusya semula tapi aku tak cuit. Aku tak cuit sikit pun.

Dah tu sembang-sembang la kejap. Tiba-tiba Cina Cibai di meja sebelah boleh pulak kencing berdiri di tepi longkang dekat dengan meja kitorang. BODOH PUNYA CINA! #^*&#%$ ^ *$*!.

Nasib baik aku dah habis minum. Si Alit pulak menyumpah-nyumpah CINA BODOH! tu...

Kitorang pun apa lagi... angkat kaki la. Terus blah...

Dalam kereta menyumpah tak putus-putus.

BODOH PUNYA CINA...

2 comments:

hans said...

hahaha....
senge memang perangai buruk..
dah makan bungkus balik..
aiyo
tahniah pada cina tu..
kencing di waktu yg tepat..
haha

e-zul Iswhat said...

"Aku tak cuit sikit pun."

tipu... kau dh cuit bungkusan die :P