Tuesday, January 13, 2009

HISTERIA 2

Malam tu memang agak kalut juga lah kitorang... sebab boleh kata semua yang merasa tu first time tengok benda ni secara live. Dan apa yang menggelikan hati, kepada sesiapa yang mengenali siapa itu Tuan K, ni sedikit dialog makhluk tu. Tuan K minta dia keluar dari badan si kurus ni (mangsa dalam masjid) lepas tu makhluk ni boleh jawab. "Aku nak yang handsome, aku tak nak kau... Kau tak handsome, aku nak yang tegap!" lebih kurang begitulah dialog dia.

Kalau aku nak ingat balik apa yang dia cakap seketul-seketul memang aku tak ingat. Setelah selesai si kurus ni... dah ok la maksudnya, bapak dgn mak dia pun sampai... Apa lagi menangis terus la ketakutan. Tapi mak si kurus ni aku panggil dia puan, kata Tuan K mungkin ada saka tapi puan tak tau. Entahlah aku pun tak nak amik tau sangat benda ni... tapi tak leh juga kalau tak amik tau.

Dan insiden ini merlarutan sampai aku kesian tengok si gemuk (mangsa kedua) dengan si kurus ni. Mana tak nya... pada keesokan harinya, dia orang kena lagi pada jam 5.30 petang. Kalau ikutkan pada petang tersebut aku akan pergi ke Festival Filem Pendek kat UPM tapi sebab benda ni dah jadi, so aku tak jadi la nak pergi festival tu. Tapi insiden petang tu puan tak dapat datang sebab puan ada dekat Muar, so atok n nenek si kecik ni la yang datang. Nasib baik tak ada apa-apa yang jadi pada sebelah malam pulak. Aku bersyukur sangat.

Tapi esoknya benda tu jadi lagi sebelah petang. Waktu tu kat parkir NR si kurus ni kena lagi... kitorang try bawak pergi masjid tapi dia tersekat kat tasik sebab yang jaga tasik tu tak bagi dia lalu.
bersambung...

2 comments:

hans said...

yg rasuk dia tu gay kut...
hahhaa
asal ko xbagi jer sahak dkt dia?
kehkehkeh

Aliya Azmi said...

kenapa tergantung!