Tuesday, March 17, 2009

Kerja Kerja

OOO... Pening kepala memikirkan tak ada kerja
Tanam anggur, sijil diploma gantung di dinding sahaja
...
...
...
La la la la la hari-hari kerja

la la la la bosan dengan kerja haha

...
...
...

Sedutan daripada lagu Meet Uncle Hussain (MUH). Aku akhirnya merasa bagaimana penat dan payahnya mencari rezeki. Mungkin ada yang akan menggelakkan aku tapi itulah aku...

Lepas SPM aku tak kerja pun, just uruskan kebun sawit bapak aku.
Ni kelas camera aku malam sebelum wedding. huhuhu











ni la model aku pada malam tu... muka KOSMO! dah tengok pic dia, ni plak pic aku yang dia amik. huhuhu











sorry la aku memang tak tau nak post. Boss aku sendiri pun cakap aku out kalau post.

3 comments:

a.b geldofg said...

cntik kerja ko bro

JOWO said...

siapa yang cantik sebenarnya???
nak tau... a.b ni student art design ker

a.b geldofg said...

dulu2 bro....ko?