Monday, November 17, 2008

LINTAH BUKIT

Malam tadi budak2 Lintah Bukit ada aktiviti... kitorang cuci level pada pukul 3 pagi.. nak tahu lebih lanjut tengok la aksi2 diorang ni... Kepada senior2 kitorang yang tengok, kalau nak join datang la level huhuhu












7 comments:

puteri_cahaya said...

wah!! caya la korang..mesti ni la pengalaman yg paling korang xleh nk lupakan smpai la korang beranak pinak nanti kan?? hahaha..

Aliya Azmi said...

gila bessssssssssssssssst

Anonymous said...

hahaha... best nye sy ada dalam gambar(yg kat tangan ada letak selipar)... muahahahaha best siot.. nilah pengalaman part 4 yg paling best... muahahaha bermandi-manda di kaki lima level 4.. hidup lintah bukit...=)

DaNnY oCeaN said...

ali aku dah tagged kau. sila buat entry terbaru.
ko baca la aku punya 7 weird things about myself. then u'll understand.

Jazli Safwan said...

weh..len kali cuci sampai ke level aku.haha

JOWO said...

to jazli: nak cuci level hang nanti budak2 hang join sekali...

to aliya: kalau tolong cuci level budak pompuan bleh???

John Micheal Takie Lewis said...

hahah.
kobol separa bogel di situ